The NSE7_OTS-7.2 Fortinet NSE 7 - OT Security 7.2 exam is a crucial examination that candidates must pass in order to obtain the FCSS in OT Security Certification. Passcert offers the latest Fortinet NSE 7 - OT Security 7.2 NSE7_OTS-7.2 Dumps which cover all the essential objectives, ensuring that you have the necessary knowledge and skills to successfully pass your exam and achieve your certification goals. By using Passcert Fortinet NSE 7 - OT Security 7.2 NSE7_OTS-7.2 Dumps, you will gain a competitive edge in your exam preparation. Our NSE7_OTS-7.2 Dumps are not only designed to help you pass the exam but also to build a strong foundation of knowledge in the field of Fortinet NSE 7 - OT Security.
Fortinet NSE 7 - OT Security 7.2 NSE7_OTS-7.2 Dumps

FCSS in OT Security Certification

The FCSS in OT Security certification validates your ability to design, administer, monitor, and troubleshoot Fortinet OT security solutions. This curriculum covers OT security infrastructures using advanced Fortinet solutions. We recommend this certification for cybersecurity professionals who require the expertise needed to design, manage, support, and analyze advanced Fortinet OT security solutions. To achieve this certification, you are required to pass the core exam NSE7_OTS-7.2 Fortinet NSE 7 - OT Security 7.2.
 

Fortinet NSE 7 - OT Security7.2

The Fortinet NSE 7 - OT Security 7.2 exam evaluates your knowledge of, and expertise with, Fortinet products in an OT environment. The exam tests applied knowledge of the design, implementation, operation, and integration of an OT security solution consisting of FortiOS 7.2.0, FortiAnalyzer 7.2.0, FortiSIEM 6.5.0, and FortiNAC 8.5. The Fortinet NSE 7 - OT Security 7.2 exam is intended for network and security professionals responsible for designing and implementing infrastructure containing many Fortinet devices. 
 

Exam Details

Exam name: Fortinet NSE 7 - OT Security 7.2
Exam series: NSE7_OTS-7.2
Time allowed: 60 minutes
Exam questions: 35 multiple-choice questions
Scoring Pass or fail. A score report is available from your Pearson VUE account
Language: English
Product version: FortiOS 7.2.0, FortiAnalyzer 7.2.0, FortiSIEM 6.5.0, and FortiNAC 8.5
 

Exam Topics

Successful candidates have applied knowledge and skills in the following areas and tasks:

Asset management

Explain OT fundamentals and concept
Explain the OT architecture with Fortinet products
Configure the security fabric for OT network
Implement device detection
Caterorize devices for OT asset management
 

Network access control

Apply authentication to control access to devices
Configure internal segmentation
Explain Industrial Ethernet protocols
Describe OT Availability and Redundancy
Explain Industrial Ethernet networks
 

OT network protection

Identify industrial protocols and signatures
Implement IPS to secure OT networks
Implement Application control in OT networks
Configure OT firewall and security policies
 

Monitoring and risk assessment

Implement logging and monitoring with FortiAnalyzer and FortiSIEM
Customize and generate reports
Configure security automation with FortiAnalyzer and FortiSIEM
Perform risk assessment and management
 

Check Fortinet NSE 7 - OT Security 7.2 NSE7_OTS-7.2 Free Dumps

1. Which three criteria can a FortiGate device use to look for a matching firewall policy to process traffic? (Choose three.)
A.Services defined in the firewall policy.
B.Source defined as internet services in the firewall policy
C.Lowest to highest policy ID number
D.Destination defined as internet services in the firewall policy
E.Highest to lowest priority defined in the firewall policy
Answer: A, D, E
 
2. An administrator wants to use FortiSoC and SOAR features on a FortiAnalyzer device to detect and block any unauthorized access to FortiGate devices in an OT network.
Which two statements about FortiSoC and SOAR features on FortiAnalyzer are true? (Choose two.)
A.You must set correct operator in event handler to trigger an event.
B.You can automate SOC tasks through playbooks.
C.Each playbook can include multiple triggers.
D.You cannot use Windows and Linux hosts security events with FortiSoC.
Answer: A, B
 
3. The OT network analyst runs different level of reports to quickly explore threats that exploit the network. Such reports can be run on all routers, switches, and firewalls. Which FortiSIEM reporting method helps to identify these type of exploits of image firmware files?
A.CMDB reports
B.Threat hunting reports
C.Compliance reports
D.OT/loT reports
Answer: B
 
4. In a wireless network integration, how does FortiNAC obtain connecting MAC address information?
A.RADIUS
B.Link traps
C.End station traffic monitoring
D.MAC notification traps
Answer: A
 
5. Which two statements about the Modbus protocol are true? (Choose two.)
A.Modbus uses UDP frames to transport MBAP and function codes.
B.Most of the PLC brands come with a built-in Modbus module.
C.You can implement Modbus networking settings on internetworking devices.
D.Modbus is used to establish communication between intelligent devices.
Answer: B, C
 
6. What triggers Layer 2 polling of infrastructure devices connected in the network?
A.A failed Layer 3 poll
B.A matched security policy
C.A matched profiling rule
D.A linkup or linkdown trap
Answer: D
 
7. Which three common breach points can be found in a typical OT environment? (Choose three.)
A.Global hat
B.Hard hat
C.VLAN exploits
D.Black hat
E.RTU exploits
Answer: B, D, E
 
8. An OT network architect needs to secure control area zones with a single network access policy to provision devices to any number of different networks.
On which device can this be accomplished?
A.FortiGate
B.FortiEDR
C.FortiSwitch
D.FortiNAC
Answer: A