The latest Palo Alto Networks PCNSE Certification Dumps are new updated at Passcert for your Palo Alto Networks Certified Network Security Engineer exam. It contains 88 questions and answers in the Palo Alto Networks PCNSE Certification Dumps which are collected from real test so that it can help you feel easy to remember and practice, if you achieve a good score in our Palo Alto Networks PCNSE Certification Dumps,then you can go for your PCNSE Certification Exam easily. Make sure you study our Palo Alto Networks PCNSE Certification Dumps multiple times, it will enable you to pass your Palo Alto Networks Certified Network Security Engineer exam successfully in your first try.
2022 Update Palo Alto Networks PCNSE Certification Dumps - Palo Alto Networks Certified Network Security Engineer

PCNSE: Palo Alto Networks Certified Network Security Engineer

The PCNSE certification validates the knowledge and skills required for network security engineers that design, deploy, operate, manage, and troubleshoot Palo Alto Networks Next-Generation Firewalls. PCNSE-certified individuals have demonstrated in-depth knowledge of the Palo Alto Networks product portfolio and can make full use of it in the vast majority of implementations.
 

What is the format of the PCNSE exam?

Certification Name: Palo Alto Networks Certified Network Security Engineer
Delivered through Pearson VUE: www.pearsonvue.com/paloaltonetworks
Exam Series: PCNSE
Seat Time: 90 minutes
Total Exam Time: 80 minutes
Number of items: 65-75
Format: Multiple Choice, Scenarios with Graphics, and Matching
Languages: English and Japanese
 

Which topics does the PCNSE exam cover?

PCNSE is a formal, industry-recognized certification program that validates detailed knowledge of core features and functions of Palo Alto Networks next-generation firewalls. Below are the topics covered on the exam and the weighted percentage of the exam dedicated to each topic:
Planning and Core Concepts 19%
Deploy and Configure 32%
Deploy and Configure Firewalls Using Panorama 13%
Manage and Operate 16%
Troubleshooting 20%
 
https://youtu.be/LFC0JILQwN0

View Online Palo Alto Networks Certified Network Security Engineer PCNSE Sample Questions

1.An administrator wants to enable WildFire inline machine learning.
Which three file types does WildFire inline ML analyze? (Choose three.)
A. APK
B. VBscripts
C. MS Office
D. ELF
E. Powershell scripts
Answer: CDE
 
2.A firewall has been assigned to a new template stack that contains both "Global" and "Local" templates in Panorama, and a successful commit and push has been performed. While validating the configuration on the local firewall, the engineer discovers that some settings are not being applied as intended.
The setting values from the "Global" template are applied to the firewall instead of the "Local" template that has different values for the same settings.
What should be done to ensure that the settings in the "Local" template are applied while maintaining settings from both templates?
A. Move the "Global" template above the "Local” template in the template stack.
B. Move the "Local" template above the "Global" template in the template stack.
C. Perform a commit and push with the "Force Template Values" option selected.
D. Override the values on the local firewall and apply the correct settings for each value.
Answer: B
 
3.A firewall is configured with SSL Forward Proxy decryption and has the following four enterprise certificate authorities (CAs):
i. Enterprise-Trusted-CA, which is verified as Forward Trust Certificate (The CA is also installed in the trusted store of the end-user browser and system.)
ii. Enterprise-Untrusted-CA, which is verified as Forward Untrust Certificate
iii. Enterprise-Intermediate-CA
iv. Enterprise-Root-CA, which is verified only as Trusted Root CA
An end-user visits https://www.example-website.com/ with a server certificate Common Name (CN): www.example-website.com.The firewall does the SSL Forward Proxy decryption for the website and the server certificate is not trusted by the firewall.
The end-user's browser will show that the certificate for www.example-website.comwas issued by which of the following?
A. Enterprise-Root-CA which is a self-signed CA
B. Enterprise-Intermediate-CA which was, in turn, issued by Enterprise-Root-CA
C. Enterprise-Untrusted-CA which is a self-signed CA
D. Enterprise-Trusted-CA which is a self-signed CA
Answer: C
 
4.When you navigate to Network>Global Protect>Portals>Agent>(config)>App and look in the Connect Method section, which three options are available? (Choose three.)
A. pre-logon the non-demand
B. certificate-logon
C. on-demand (manual user-initiated connection)
D. post-logon (always on)
E. user-logon (always on)
Answer: ACE
 
5.An existing NGFW customer requires direct internet access offload locally at each site, and IPSec connectivity to all branches over public internet. One requirement is that no new SD-WAN hardware be introduced to the environment.
What is the best solution for the customer?
A. Upgrade to a PAN-OS SD-WAN subscription
B. Configure policy-based forwarding
C. Deploy Prisma SD-WAN with Prisma Access
D. Configure a remote network on PAN-OS
Answer: A
 
6.A remote administrator needs firewall access on an untrusted interface.
Which two components are required on the firewall to configure certificate-based administrator authentication to the web Ul? (Choose two)
A. certificate profile
B. server certificate
C. client certificate
D. certificate authority (CA) certificate
Answer: AD
 
7.When an in-band data port is set up to provide access to required services, what is required for an interface that is assigned to service routes?
A. You must set the interface to Layer 2, Layer 3, or virtual wire.
B. You must enable DoS and zone protection.
C. The interface must be used for traffic to the required services.
D. You must use a static IP address.
Answer: D
 
8.Your company has 10 Active Directory domain controllers spread across multiple WAN links. All users authenticate to Active Directory. Each link has substantial network bandwidth to support all mission-critical applications. The firewall's management plane is highly utilized.
Given this scenario, which type of User-ID agent is considered a best practice by Palo Alto Networks?
A. PAN-OS integrated agent
B. Citrix terminal server agent with adequate data-plane resources
C. Captive Portal
D. Windows- based User-ID agent on a standalone server
Answer: C
 
9.Which component enables you to configure firewall resource protection settings?
A. Zone Protection Profile
B. DoS Protection Profile
C. DoS Protection policy
D. QoS Profile
Answer: B
 
10.Which statement is true regarding a Best Practice Assessment?
A. It runs only on firewalls.
B. It provides a set of questionnaires that help uncover security risk prevention gaps across all areas of network and security architecture.
C. When guided by an authorized sales engineer, it helps determine the areas of greatest risk where you should focus prevention activities.
D. It shows how your current configuration compares to Palo Alto Networks recommendations.
Answer: D